20 Ekim 2014 Pazartesi

Kingdom Online Bölge İşgal Etme

Merhabalar;

Bu yazımda Kingdom Online oyna ve eğlencene eğlence kat temelinde bir konu ele alacağım. Bildiğiniz gibi Kingdom Online çok yakında oyuncularımıza sunulacak ve sınırsız eğlence için yeni bir oyun alanımız daha olacak. Kingdom Online PvP, strateji, mücadele, takım oyunu gibi birçok alanda oyuncuların yeteneklerini zorlayacak.

Strateji ve mücadele kısmıyla ilgili olan bir bölüm de Bölge sahibi olma ve bölgeler için verilecek olan savaşlar...

Bu savaşlarda anahtar nokta, ilk sahip olmak istediğiniz bölgeye karar vermek ve ele geçirmek... İlk sahip olduğunuz bölge, daha sonra sahip olmak isteyeceğiniz bölgeleri de etkileyecektir. Yeni bir bölge ele geçirmek istediğinizde, size komşu olan bir bölge seçmeniz gerekmekte. Bu şekilde egemen olduğunuz alanı artırabilirsiniz hatta rakip bir lejyonun bölgesine savaş açabilirsiniz. Tabi ki bunun için de güçlü bir saldırı yapmanız ve yine komşu olmanız gerekli. Ve yine tabi ki sizin için de bu işgal durumu geçerli. Kısacası komşu sayınız arttıkça gerilim ve mücadele de artacak.

Zaman sayılı...  Günü geldiğinde sen de Kingdom indir, Kingdom oyna, Kingdom kaydol, Kingdom Kayıt ol, ne yaparsan yap ama bu eğlenceden geri kalma.

İyi Oyunlar.


0 yorum :

Yorum Gönder